tabung masa depan !

Friday, 28 December 2012

lepak ke study ?


hye u olls !


ape khabar ?? hope korang baek laa ye .. 


oke ! kalo korang na taw hari n esok adalah hari utk aku study biostatistics .. kikiki .. aku minat jugakk laa subjek nie compare ngn subjek biology of organism n life process .. sebab aku minat ? mesti laa sebab biostat ada calculation .. baru rockkk sikit ! nie ta , asyik menghafal je .. memang ta jalan ler .. huhu 


pagi td aku ke library kul 11.30 , kengkawan dah sampai awal lagi ..  aku bangun lambat pagi tadi .. tu yg terlambat ke library .. bila sampai kat library aku lepak-II jap coz penat berjalan dari kolej .. dah berpeluhh !  fuhhh ! penatt .. kul 12 aku n kwn-II p makan .. dah siap makan , aku pegi on9 kat tingkat 3 , Main Library of UM .. on9 sampai kul 1 .. then , pegi bergambar kt meja pulakk .. kul 2 lebih kitorang solat .. study belomm lagi .. haisshh !


lebih kurang kul 2.45 baru laa aku start study biostat tuh .. kul 4 aku dah gerakk balik kolej .. dari pagi sampai petang aku kat library , sejam lebih je aku study .. errr !! better aku study lam bilik .. at least keje aku siapp jugakk .. peningg ! ^_^


aku nie kena disiplinkan diri aku sebenarnya .. nie ta , cakap na study tapi asyik maen-II je .. bila keje na siapp ?? hishh .. 








oke ! dah siap menconteng :)


thanks to reader(s) .. CLICK LIKE BUTTON :D



7 comments:

  1. Kat library kul 11.30. pagi... 2.45 petang baru stat study. ha3, terbaek!

    ReplyDelete
  2. hahaa .. tu laa , buat ape laa dari pagi sampai petang .. hehehe

    ReplyDelete
  3. flw me bck pls :) http://mimque.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. thanks razil .. akan follow kamu :)

    ReplyDelete

copyright by fathihah hashim aka mcQaQ aShie