tabung masa depan !

Saturday, 22 December 2012

all about running man !


hye u olls !


tengok tajuk kat atas .. it is about RUNNING MAN ! oke ! entry aku kali nih berkaitan ngan running man .. running man nie adalah variety show yg paling best penah aku tengok .. sekarang dah episod 125 kot .. aku pon ta sure .. huhuhu ..


ari nie na tunjuk gambo diorang .. meh tengokk ! ^_^


dr belakang (kiri) : gwang soo , yoo jae suk , song joong ki , ji suk jin , kim jong kook 
dr depan (kiri) : song ji hyo , gary , lizzy , haha






gambar kat atas tuh masa song joong ki still join show nie .. tp bila episod 42, dye dah tade coz dye na focus kat dunia lakonannye .. al maklum laa , dye kan pelakon .. mesti laa busy .. 


nie pulakk masa song joong ki dah kua !




gwang soo nie selalu kena tindas ngn running man yg laen .. kesian dye kan ! tapi dye nie framer , suka je buruk-II kan org laen .. gary n ji hyo nie pulakk Monday Couple .. huhuhu .. jae suk dikenali sbg grasshopper .. sukjin dikenali sbg big nose hyung .. ahahahaha ! haha pulak panggilan nya Haroro sebab style dye na sama cam katun Pororo .. running man yg paling ditakuti ialah jong kook .. kalo dye muncul lm kamera  , siap ad background voice yg bebunyi Spartaa ! wahhh ! gerun siot ! ahahahah ! 


sekarang aku dah tengok sampai episod 55 .. baru je start tengok .. running man nie aku rembat dr hard disk kawan aku .. muehehehee ^_^ 


once aku start tengok running man , aku bole je tengok 4 5 episod la satu hari if aku tade keje na buat .. since next week aku dah study week , so kena laa kurang kan aktiviti aku yg menyeronokkan nih ... sobsobs ! 


okelaa ! dah penat menconteng .. bye-II :)


thanks to reader(s) .. CLICK LIKE BUTTON  :)



2 comments:

  1. yee variety show ni first sy tngk n mmg best giler..monday couple dh xde..sdeyh..tp ttap best.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yups .. betul-II .. running man the best ! :D

      Delete

copyright by fathihah hashim aka mcQaQ aShie